Despre

Înainte de orice introducere trebuie să ştiţi că în spatele a câteva minute dintr-un cântec stau zeci poate chiar sute de minute, multă răbdare, mult antrenament şi multă determinare şi în plus durerea din primele săptamani.

Fie că vrei doar să încerci sau vrei să impresionezi prietenii, să faci o supriză cuiva să cucereşti fete sau mai stiu eu ce trebuie să fie clar că munca este aceeaşi, nu există scurtaturi. Muzica este o arta, da, dar dacă ai 1% talent este suficient să umpli restul de 99% cu muncă.Dacă te-ai hotărât sa începi sa înveţi intra aici.

Urmăreşte constant siteul sau da un like pe facebook pentru ca voi încerca sa pun lecţii zilnic şi astfel să poţi şti de existenta articolelor imediat ce acestea au fost postate.

Pentru injurături/reproşuri/întrebări/sugestii secţiunea de comentarii este liberă în limita bunului simt punct peste care îmi rezerv dreptul de a cenzura parţial sau de a bloca comentariul.

Pentru a cânta cursiv, începand de la zero e nevoie în medie de trei-cinci luni de antrenament cam o ora pe zi (mai mult nu strica niciodată).